Produktinfo Nøytral/lettere overpronasjonssko med goretexmembran. Grov såle til vinterbruk. Reflekser. Vekt: 365 gram.

Piggfri vintersko

Brooks lykkes med en gjennomført vinterutgave av en prisvinnende mengdetreningssko.

10. november 2011

## Brooks Ghost GTX | |

Funksjon: Vanntett versjon av prisvinnende sommermodell.

Kvalitet: Ghost GTX er vellaget og oser av kvalitet og kompetanse.

God til prisen: Den er ikke billig, men du får likevel mye for pengene.

Konklusjon: Vinterløpere i storbyen vil elske denne skoen, som er basert på den høyt roste Ghost-modellen og tilpasset vinterens utfordringer. Som skapt for asfalt og betong, men har veigrep nok til å kunne brukes på grus og hardpakket snø.

Pris: 1.400 kr.

www.brooksrunning.com

Brooks Ghost GTX

Vi lover deg at vinterføret blir mer fremkommelig med et par Ghost GTX på føttene. Dette er en særdeles komfortabel løpesko som demper støt fra underlaget effektivt og støtter fotens stegavvikling. Vi opplevde den som en fantastisk vintersko.

Under forfoten er gummisålen så myk at den får godt feste på kaldt underlag, akkurat som piggfrie vinterdekk. Til tross for det grove mønsteret er dette allikevel ikke en terrengsko, men en sko for vinterlige veier og fortau. Her gir sålen optimalt feste, og støtdempingen føles meget behagelig mens goretexmembranen holder føttene behagelig tørre, selv når veien går gjennom snøslaps og sølepytter.

Vekten er riktig nok litt høy, og skoen er av det mer robuste slaget, noe svært raske løpere neppe har sansen for. Til vanlige treningsturer er allikevel komforten utelukkende et stort pluss.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: