Produktinfo: Triatlonsko med nettingpaneler og to borrelåsbånd på overdelen. Sålen er laget av karbonfiberforsterket plast. Klargjort for lookpedaler. Vekt: 297 gram (str. 43).

Rimelig trisko

Mavics lekre trisko er et funn for pengene – og ikke bare for triatleter.

## Mavic Tri Race | |

Funksjon: God ventilasjon og enkel bruk er de viktigste plusspunktene.

Passform: Sitter som støpt. Begrensede justeringsmuligheter.

God til prisen: Det er en stiv og god sykkelsko, og prisen er helt grei.

Konklusjon: En enkel, men meget funksjonell sko for triatleter og landeveisryttere som vil ha en stiv sykkelsko som både er luftig og lett å ta av og på. Prisen er helt grei sett i forhold til den høye kvaliteten.

Pris: 976 kr

www.cyclecomponents.no

Du må ikke drive med triatlon for å ha glede av disse triskoene fra Mavic. De egner seg nemlig glimrende også for deg som liker å sykle fort på racersykkelen. Du får nemlig både funksjon, passform og en rimelig pris.

Det er likevel ikke tvil om at triatleter er den viktigste målgruppen. Det skinner klart gjennom så snart du tar dem på. I åpen tilstand er nemlig skoen så vidåpen at det nærmest bare er å sette foten i den.

Deretter lukker du et bredt borrelåsbånd over vristen, og dermed sitter skoen virkelig som limt på foten. Stroppen fordeler trykket over hele vristen og gir en god passform.

Overdelen er solid, og borrelåsbåndet er så bredt at det gir skoen godt feste. Sammen med den ganske stive sålen gir det en kraftoverføring på høyde med de beste rendyrkede sykkelskoene.

Den faste overdelen betyr imidlertid at skoene forutsetter bruk av sokker. Har du planer om triatlon uten sokker, finnes det mer behagelige alternativer.

I tillegg til god kraftoverføring og at skoen er lett å ta på, er ventilasjonen skoens største trumfkort. Det er mange luftige soner i overdelen og ventilasjonskiler i sålen som gjør skoen luftig og særlig god på varme sommerdager.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: