Produktinfo Løpesko for tyngre løpere med nøytral til lett overpronerende løpestil. Vekt: 319 gram.

Stiv månesko

Ny løpesko fra Nike ser tøff ut og har god demping, men den er stiv og lite dynamisk.

Nike Lunar Haze | |

Passform: Skoen sitter tett på foten, men overdelen virker stiv.

Kvalitet: Vi har løpt 200 km i skoene, og slitasjen er som forventet.

God til prisen: Den er en av Nikes dyreste løpesko, men ikke den beste.

Konklusjon: Skoen ser bra ut, og den gode dempingen gjør at den kan være et interessant alternativ for litt tyngre løpere som er på jakt etter en lett sko. Vi savner allikevel fl eksibilitet både i sålen og overdelen. Dette er ikke blant de mest vellykkede Nike-skoene.

Pris: 1.495 kr.

store.nike.com/

For et par år siden lanserte den amerikanske skogiganten Nike det lette og myke mellomsålematerialet Lunar-skum og den fleksible pronasjonsstøtten Dynamic Support, som tilpasser støtten individuelt for den enkelte løper. Disse to tingene har bidratt til fremragende sko som Lunar Racer og Lunar Eclipse, men også til mindre spennende sko som Lunar Elite.

Det nyeste skuddet på Lunar-stammen, Lunar Haze, havner dessverre i sistnevnte kategori. Skoen er riktig nok lett, men i motsetning til tidligere Lunarsko er den både stiv og lite dynamisk. Støtdempingen er relativt hard, noe som er bra for tyngre løpere, men det bidrar til følelsen av en lite fleksibel sko.

Overdelen består på utradisjonelt vis av en myk innside og en perforert overdel. Det gir lav vekt og god lufting, men går på bekostning av komfort og smidighet.

Les også

Hvilken form for gruppetrening foretrekker du på treningssenteret?

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: