Produktinfo Løpesko med pronasjonskontrollerende BioRideteknologi i sålen. Lett og ventilert overdel. Vekt: 340 gram.

Super støtte

Puma lykkes godt med en ny løsning som sikrer naturlig stabilitet og stegavvikling.

## Puma Faas 800 | |

Funksjon: Bortsett fra den glatte sålen gir skoen et helstøpt inntrykk.

Passform: Forfoten er ganske smal. Hælen er derimot helt perfekt.

God til prisen: Rimelig pris i forhold til funksjon og kvalitet.

Konklusjon: For halvtunge løpere med lett til moderat overpronasjon er Faas 800 en super sko med nytenkt design og med et godt og fast grep rundt foten. Men sjekk passformen – og særlig rundt forfoten. Vi noterer også at skoen er såpeglatt på vått føre.

Pris: 1100 kr.

www.puma.com

Puma Faas 800

Bare 340 gram for en overpronasjonssko er imponerende. En del av vektbesparingen skyldes en lett og luftig overdel, men også at de har holdt forfoten ganske smal – faktisk så smal at du bør dobbeltsjekke passformen før du handler.

Ellers går Puma utradisjonelle veier med Faas 800 for å skape en stabil, men likevel dynamisk løpesko. Hælpartiet gir god støtte, mellomsålen er laget i ett stykke og er meget lett, mens utformingen støtter en mer naturlig stegavvikling enn vi kjenner det fra tradisjonelle overpronasjonssko. Hele grunntanken er at skoen skal hjelpe føttene til å avvikle med naturlig stabilitet i stedet for å la kraftige kiler gjøre jobben.

Oppskriften er langt på vei vellykket, og skoen føles behagelig og fleksibel. Støtten er god på en umerkelig, men velfungerende måte og gjør at selv tunge testløpere med moderat overpronasjon trives i skoen.

Veigrep

Sålen sitter fint på tørr asfalt, men er speilglatt når det regner.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: