Produktinfo Egnet til: Lett til kraftig pronasjonVekt: 316 gram

Suveren mengdetreningssko

Nike traff blink med denne LunarGlideskoen som imponerer så vel raske som mindre raske løpere.

26. oktober 2012

## Nike Lunarglide+ 3 | |

Funksjon og passform: Nike Lunarglide+ 3 er lekre og innbydende. De er imponerende lette og har en fantastisk god passform. Overdelen sitter tett rundt føttene. I første omgang virker hælkappen litt myk og overpolstret, med ved korrekt snøring er den stabil som et fjell og holder sko og føtter trygt samlet. Den smale passformen rundt midtfoten forsterker inntrykket av at dette er sko som vil samarbeide med føttene dine.

Skoene er glimrende til allroundbruk. Den gode støtdempingen er behagelig på alle underlag, og sålen sitter godt både på asfalt, grus og skogsstier. Mellomsålen er nyutviklet og konstruert slik at yttersiden er myk og innsiden forholdsvis fast. Det gir god dynamikk ved alle hastigheter og betyr at skoene egner seg både for nøytrale løpere og løpere med overpronasjon.

Konklusjon: LunarGlide+ 3 er utmerket til allroundbruk og henvender seg til et bredt spekter av løpere. Den lave vekten innbyr til å øke tempoet, men også rolige turer er en fornøyelse på grunn av den nyutviklede mellomsålen. Prismessig plasserer skoen seg blant de billigste i testen, og vi kan rett og slett ikke finne noe vondt å si om den.

Pris: 1149 kr.

www.nike.com

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: