Produktinfo: Terrengsko med lynsnøring. Steinplate under forfoten. 4 mm dropp. Vekt: 217 gram (str. 43).

Suveren og lett terrengsko

Salomon utvider serien av lette, konkurransepregede terrengsko med en ren innertier.

## Salomon S-Lab Sense Ultra | |

Funksjon: Godt veigrep og glimrende løpedynamikk.

Kvalitet: Materialene virker gedigne, selv om alt er veldig lett.

God til prisen: Det er riktig nok en toppmodell, men prisen er lovlig høy.

Konklusjon: Prismessig havner den rett under toppmodellen. Men i våre øyne er den faktisk overlegen når det er snakk om løpedynamiske egenskaper. Er du ute etter en sko for raske løpeturer i skog og mark, er Sense Ultra et av de beste alternativene på markedet.

Pris: 1699 kr.

www.heppo.no

I fjor lanserte Salomon en Sensesko som fikk blandet mottakelse. Den var både lett og lekker, men også så konkurransepreget at de færreste mosjonister følte seg helt vel med skoen.

Det neste skuddet på stammen er helt annerledes. Selv om den er nesten like lett og god som storebroren, er Sense Ultra en langt mer anvendelig sko.

En viktig grunn til det er at støtdempingen gjør det levelig å løpe både på harde grusveier og på korte asfaltstrekninger. Det er likevel i terrenget at skoen for alvor gjør seg bemerket. Den føles nemlig utrolig rask.

Pløsen er elastisk og omslutter hele foten. Passformen er fast og fin, og sålens fall fra hæl til forfot er så lite at du lander helt naturlig lenger frem på foten og løper mer dynamisk.

Den grove sålen biter seg fast enten du løper oppover eller nedover, og fotfestet er godt også når du løper på tvers av bakkene. Det gir den nødvendige selvtilliten til å gi full gass.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: