Produktinfo Fargerike terrengløpesko med såle i litt mykere gummimateriale og vann avvisende ytterstoff. Reflekser på hæl og forfot. Vekt: 330 gram (str. 43).

God vintersko

En iøynefallende og vannavvisende terrengsko som tåler søle og slaps.

## Nike Pegasus Trail | |

Funksjon: Gode allroundegenskaper som dekker de flestes vinterbehov.

Kvalitet: Gode materialer og flere gode detaljer.

God til prisen: En vellykket løpesko, og heller ikke altfor dyr.

Konklusjon: I praksis en meget god vintersko som fungerer fint på glatt vinterføre. Den fungerer også godt nok på tørr asfalt og grus til at den kan brukes som vinterens eneste løpesko. Vannavvisende, men pustende.

Pris: 879 kr.

www.nike.no

Nike Pegasus Trail

Den har farger som legges merke til, men siden den vannavvisende Pegasus Trail er som skapt for løping i søle, vil akkurat den siden av saken være temmelig likegyldig.

Sålen er grov, men uten å være utstyrt med enorme knotter. Dette skaper i våre øyne et perfekt kompromiss mellom godt feste på snø og løs skogbunn, og grei avvikling på faste underlag som asfalt, harde grusveier og fjell.

De tøffeste terrengpartiene er allikevel ikke skoens domene. Til det er det for dårlig feste i knottene under hælen. Den ganske høye mellomsålen, som gjør at anklene er litt høyt plassert, gir heller ikke tilstrekkelig stabilitet til at vi vil anbefale skoen til de mest kuperte stiene.

Da er den langt bedre på en sølete vei, der den gode støtdempingen gjør lange turer til en fornøyelse. Er det litt snø eller slaps på bakken, er Pegasus Trail virkelig i sitt rette element. Veigrepet er nemlig suverent, og det vannavvisende materialet holder føttene tørre.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: