Produktinfo Vekt: 301 gram Egnet til: Raske løpeturer på krokete, sølete stier.

Komfortsko med veigrep

Til raske turer på smale stier og i terrenget er den lette AdiZero overlegen og sitter godt uansett underlag.

## Adidas Adizero xt 4 | |

Funksjon og passform: Adizero xt 4 gir et slående inntrykk rent visuelt. De frekke fargene og den brutale sålen gir assosiasjoner til beltekjøretøy med turbo.

Konstruksjonen er kompromissløs. Skoen er helt perfekt til noe og totalt håpløst til annet. La oss starte med det perfekte: Skoene er eventyrlig gode til å få feste i løst underlag. Knottene gnager seg nærmest ned i stiene og gir veigrep, selv når du løper oppover og nedover eller sideveis langs steile skrenter. Er du på jakt etter sko til høyhastighetsturer i vinterskogen, er AdiZero det beste testen har å by på.

Tingenes tilstand er noe annerledes hvis du også vil bruke skoene på våte landeveier og fortau. Her gir de harde knottene dårlig veigrep og komfort. Samtidig merker du at støtdempingen ikke er prioritert fordi føttene skal komme nær underlaget og vekten holdes nede. På rolige langturer er det i tillegg en ulempe at skoene er såpass luftige. Kulde og fuktighet trenger uhindret inn i skoene og kjøler ned føtter og tær.

Konklusjon: Ta dem på i skogbrynet, og ta en tempofylt terrengtur i le for vinterblåsten. Her er skoene i sitt rette element og leverer til toppkarakter. Velg noe annet hvis turen går på asfalt.

Pris: 1300 kr.

www.adidas.com

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: