Produktinfo Løpesko med vanntett Gore-Tex-overdel. "Natural Motion"-såle gir en mer naturlig løpestil. Vekt: 345 gram.

Som en SUV

Det er god støtdemping i Ecco Biom Trail, men terrengegenskaper er det ikke mye av.

## Ecco Biom Trail | |

Kvalitet: Bearbeiding og materialkvalitet holder et meget høyt nivå.

Passform: Overdelen er litt stiv, men ellers sitter skoen godt.

God til prisen: Materialene matcher prisen. Om funksjonen gjør det, er tvilsomt.

Konklusjon: Vil du ut og løpe fort på småstier i skogen, er denne skoen feil valg. Navnet til tross trives BIOM Trail klart best på faste og jevne underlag. Den vanntette overdelen gjør at den kommer best til sin rett når stiene er sleipe og våte.

Pris: ca 1300 kr.

www.ecco.com

Ecco Biom Trail

Etter å ha testet naturlig løpestilskoen fra BIOM-serien til den store testen i nr. 8/2012, var forventningene til den nye terrengmodellen store. Dessverre faller Trail kraftig gjennom. Den er stiv, ufølsom og altfor tung. Nesten 350 gram for en terrengsko i str. 42 hadde vært greit for 3–4 år siden, men nå har vi blitt bortskjemt med lette og smidige sko som egner seg langt bedre i skogen. Det gjør ikke tykksålede, stive sko som BIOM Trail.

Konsekvensen av den tykke sålen er riktig nok at du får god støtdemping, men også at du mister enhver føling med ujevnt terreng. Det går utover ankelstabiliteten og kroppens mulighet for å reagere spontant på skiftende underlag. Det betyr mindre på jevne grusveier, og det er da også her skoen fungerer aller best. Overdelen i vanntett Gore-Tex er vellykket, og hælens gode støtdemping tåler tunge hællandinger.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: