© Istock

Stor test av terrengsko

Med et par joggesko med grove såler kan du løpe både på snødekte stier og bløt skogbunn. Vi har testet 19 av markedets terrengsko.

2. november 2015 av Martin Kreutzer

Når vi nå går inn i en tid med både regn, kulde og ruskevær, er det ute i terrenget den morsomme løpetreningen foregår. Ved å snøre på et par løpesko med grove såler har du tatt det første skrittet mot økt løpsglede og ikke minst et godt feste.

Terrengskoene er laget for å klare brasene – om det så er tung skogbunn, gjørmehull, slaps eller våte grusstier det er snakk om. Noen fungerer også fint på asfalt og is. Skosålene biter seg fast i underlaget, og overdelene er laget for å tåle søle, skitt og sand.

Med et par terrengsko på bena er ikke ruskeværet noe problem, og du kan utforske nye spennende løpeturer i skogen og naturen. Men det finnes flust av ulike typer innen terrengsko, så avklar ditt behov før du går i butikken og kjøper. Når det er sagt, så er nivået i testen skyhøyt, så gled deg til å finne din favoritt blant 19 slitesterke modeller.

Finn dine nye terrengsko

Last ned pdf-en under og se hvordan de 19 forskjellige modellene klarte seg i vår store test. Vi kårer en vinner og viser de prisgunstige kjøpene.

Terrengløping er fantastisk – hvis du har riktig sko. Få de beste tipsene fra våre eksperter her, så får du en fantastisk løpetur i naturen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: