Produktinfo Disse verstingskoene er en sann fryd, enten du løper i søle, snø, slaps eller på fastere underlag.

Suveren på griseføre

Roclite forvandler søle, slaps og snø til et førsteklasses løpeunderlag. De gripevillige knottene biter seg fast på all slags føre, og overdelen holder føttene knusktørre.

## Inov-8 Roclite 312 GTX | |

Konklusjon: Hvis du venter gjørmete stier og snø på løperunden, skal det godt gjøres å finne en sko som er bedre egnet. Ved første berøring gir den ikke den samme gode følelsen som enkelte av de andre modellene. Til gjengjeld lærer du etter hvert å sette pris på den lave, smidige sålen som formidler optimal kontakt med underlaget, og de grove knottene som hugger seg dypt ned i den mykeste jordbunn. Og ikke minst vekten, som er mildt sagt imponerende for denne typen sko.

Pris: 1600 kr

www.inov-8.com

Roclite er en imponerende sko for sleipt og grisete underlag. Med en såle som graver seg ned i underlaget, og en overdel med Gore-Tex-membran som holder føttene tørre, er skoen en fornøyelse å løpe med.

Inntrykket forsterkes av den lave mellomsålen som gir god kontakt med underlaget og lar føttene jobbe fritt og naturlig. Hældroppet er lavere enn i de fleste tradisjonelle løpesko. Er du ikke vant til å løpe med litt flatere sko, er det en god idé å begynne litt forsiktig med denne modellen.

Det kan vise seg å være lettere sagt enn gjort. Skoene er nemlig så berusende gode å løpe i at vi tok oss i å løpe lenger enn vi pleier. Støtdempingen er overraskende god for en så lett sko. Det gjør at den får langt større bruksområde enn nærmeste gjørmehull. Alle former for terrengløping fungerer strålende. På snø er den genial, og til og med på grusveier gjør denne skoen en god figur.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: