Fakta: Løpesko med ispigger og gore-tex. Vekt: 385 g. (str. 45). Dropp: 14 mm.

Varme joggesko med ispigger

Icebugs langdistansesko er tunge og dyre, men har suverent grep på isen.

26. januar 2016

## Icebug DTS2 BUgrip GTX | |

Pluss: Svært godt grep. God passform og demping.

Minus: Høy vekt. Høy dropp. Høy pris.

Pris: 1999 kr.

Konklusjon: Supre sko for langturer på is og snø – hvis du synes det er greit med den høye vekten og en dropp på 14 mm. Til tempoturer, regnvær eller asfalt ville vi valgt andre sko, og dermed blir bruksområdet noe snevert – og prisen høy.

www.icebug.com

Svenske Icebug har spesialisert seg på vintersko for nordiske forhold, og DTS2 BUgrip GTX er en langdistansesko for snø, is og slaps. De er komfortable, sitter godt og er varme. Og de dynamiske karbidstålknottene fungerer upåklagelig. På isete underlag i mørket var vi aldri bekymret for å skli, og korte asfaltpartier taklet de også bra. Men på steinete stier og lengre asfaltstrekker føltes det litt ubehagelig.

Vi testet skoene på turer opp til 20 km, og de fungerte fint, men på raske tempoturer ville vi valgt et annet par. Kjøkkenvekten viste 385 gram (str. 45), og vi ville ha byttet ut både litt mellomsåle og Gore-Tex for en lettere sko. For også i regnvær ville vi valgt et lettere par.

Dette er altså utpregede vintersko, og med ustabilt vintervær må man ha et skopar til. Da blir prisen på 1999 kr høy for et "nummer to"-par. En dropp på 14 mm er også i høyeste laget for mange.

>>Les vår store test av de nyeste løpeskoene og få svar på alle dine spørsmål om valg av løpesko HER.<<

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: