Produktinfo "Dør til terreng"- løpesko med lynsnøring. Fleksibelt materiale i forfoten. Smussavvisende pløse. Vekt: 350 gram (str. 43).

Vellykket asfaltsko

Denne løpeskoen fra terrengspesialisten er en nesten rendyrket asfaltsko.

Salomon XR Mission | |

Funksjon: God universalløpesko med fokus på asfalt og grusvei.

Passform: Én tester følte trykk mot ankelen. Alle andre var fulle av ros.

God til prisen: Dette er en sko som gir god valuta for pengene.

Konklusjon: XR Mission er faktisk en kamufl ert landeveissko. Den gjør det nemlig strålende på faste underlag og tåler likevel en tur i skogen. Oppdraget med å fremstille en allroundsko må sies å være vellykket.

Pris: 1190 kr.

www.salomonrunning.com

Salomon XR Mission

Med Crossmax-modellene begynte Salomon så smått å bevege seg ut på landeveien. Og nå tar de et skritt videre. Den duggfriske løpeskoen XR Mission nærmest ber om å bli brukt på landevei og hardpakket grus, mens terrengegenskapene har måttet vike.

Det viser seg blant annet på mønsteret i sålen, som fungerte svært tilfredsstillende på faste underlag, men som mang let litt feste i skogen. Den godt dempede mellomsålen, som tar brodden av hard asfalt og gir bedre avvikling fra hæl til forfot, henvender seg også til landeveisløperen. Støtdempingen er ikke helt på høyde med de mest komfortable landeveisskoene, men det er ikke langt unna.

Lukkemekanismen er en oppgradering av det kjente og enkle snøresystemet fra Salomon. Snøringen glir smidig, men trenger å få "satt seg". Etter et par minutters løping må skoene konsekvent etterstrammes, men deretter sitter skoen upåklagelig under hele resten av turen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: