Par tøyer ut, Salomon løpejakke

4 x utstyr til den kalde tiden

Er du klar for å løpe vinteren i møte? Hvis ikke, har vi funnet fire tips til flott utstyr som gjør turen til en fornøyelse - uansett vær.

23. oktober 2017 av Redaktionen
Castelli espresso 4 jacket
Luksus til kalde turer

Vi elsker de nyskapende elastiske båndene ved hånd­­led­­det, som fjer­­ner den klassiske «ermer over eller under han­ske­­ne»-pro­ble­ma­tikken.

Castelli espresso 4 jacket

Pris: 2400 kr. 

Info: castelli-cycling.com

Hva: Windstopperfleece med 4-veisstretch og sykkelsnitt, 360-gradersreflekser.

La oss bare slå fast med en gang at Castellis serie Rosso Corsa ikke er for syklister som prioriterer pris framfor funksjon. Denne flotte sykkeljakka til vintersesongen er intet unntak. Men er du villig til å bla opp over 2000 kroner for en fleecejakke, skjemmes du bort på alle måter. Snittet er kroppsnært (Castelli kaller det semirittorientert), men fortsatt med ypperlig bevegelighet, blant annet takket være innlagte kiler med elastisk materiale i skuldrene, noe som eliminerer alle former for stramming når du sitter nede. Materialemiksen med bl.a. lun fleece, innvendige meshsoner og nyskapende elastiske bånd ved håndleddene, som fungerer perfekt sammen med en høy vinterhanske, er bare noen av de mange fine detaljene. Et lite ekstra innvendig stoffstykke i nakken, som beskytter mot trekk, er nesten vanedannende behagelig på kalde dager. Glidelåser i sidene sikrer ekstra ventilasjonsmuligheter.

Konklusjon: Den beste og mest detaljspekkede vinterfleecejakka til ambisiøse syklister vi har hatt gleden av å teste. Både passformen og komforten er suveren, og den er varm.

Devold running shirt
Super løpetrøye i ull

Devolds herremodell fås i blå eller svart, mens damemodellen også kommer i rosa – begge med korte eller lange ermer.

Devold running shirt

Pris: 699/799 kr. 

Info: devold.no

Hva: Løpetrøye i merinoull (69 %), tencel og polyamid. Korte eller lange ermer. 

I sin nye løpekolleksjon har Devold truffet blink med trøya, som kombinerer merinoullens gode egenskaper med løsninger fra tekniske løpetrøyer. I forhold til de fleste «vanlige» ulltrøyer er den tynnere, så den ikke blir så tung når du blir svett og den har et nettingfelt på ryggen som gir bedre utlufting. Den er utrolig behagelig å ha på, og i motsetning til syntetiske trøyer blir du ikke fuktig og kald etter løpeturen, og den lukter ikke svette. Den er ganske lang, noe som er bra på kalde dager, da den dekker litt over baken og gjør at man ikke får inn kald luft. Likevel er det passe lengde på ermene, både i kort- og langermet utgave. 

Konklusjon: Super, tynn trøye i flott merinoullblanding til løpeturene i høst og vinter – alene eller under en jakke. Fungerer også fint til fotturer eller sykling. 

Gore universal windstopper arm warmers

Gore universal windstopper arm warmers 

Pris: 349 kr. 

Info: goreapparel.com

Hva: Armvarmere av tynt windstopper-materiale. Reflekslogo. 

Gores tynne armvarmere av windstopper-materiale er en god løsning på kjølige, vindfulle dager. De klarer også å stå i mot en regnbyge. De er anatomisk skåret, så selv om det ikke er strekk i stoffet, sitter de godt uten å folde seg. Materialet er behagelig mot huden. Det er ingen silikonkant i endene, noe som betyr at de glir ned hvis ikke trøya sitter stramt og holder dem på plass. Det er i våre øyne spesielt at et ellers så gjennomført produkt, har denne mangelen. 

Konklusjon: En tynn armvarmer for høsten. Windstopper-materialet beskytter mot vind og ganske kraftige regnbyger. Sitter godt, men hvor er silikonkanten.

Salomon løpejakke til dame og herre
Lett og allsidig løpejakke som beskytter deg mot naturelementene

Salomon løpejakke til dame og herre

Salomon Agile-jakken er en lett og allsidig løpejakke som beskytter deg mot naturelementene. Jakka er både vindtett og vannavvisende. De strekkbare panelene under ermene sikrer god ventilasjon og gir bedre bevegelighet, da jakka følger kroppens naturlige bevegelser. Jakka er utstyrt med flere reflekser, slik at du blir sett i mørket. En superlekker løpejakke i god kvalitet!

Spesifikasjoner:
– Vekt: 180 g
– Passform: Regular fit
– Teknologi(er): AdvancedSkin Shield, DWR
– Materiale: 100 % polyester
– Vanntett/vannavvisende: Vannavvisende
– Vindtett/vindavvisende: Vindtett
– Puster: Ja

Øvrige egenskaper:
– Lomme(r): 2 lommer med glidelås
– Refleksdetaljer
– Paneler til ventilasjon
– Fasongsydde ermer

Få 6 utg. av Aktiv Trening + Salomon Løpejakke >> 199,50. Spar kr 1040!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: