Genialt drikkebelte

Salomon treffer blink med et nyutviklet og meget justerbart væskebelte.

## Salomon Whisper Belt | |

Passform: Sitter som støpt rundt livet – og er gjennomført behagelig.

Kvalitet: Tillitvekkende konstruksjon, men selve flasken virker litt billig.

God til prisen: Du får ganske enkelt veldig mye for pengene.

Konklusjon: Vi er svært begeistret for Salomon Whisper Belt. Det ser beskjedent ut, men er meget brukervennlig. Medvirkende årsak til toppkarakteren er at den gode funksjonaliteten leveres til en meget rimelig pris.

Pris: 250 kr.

www.salomonsports.com

Salomon Whisper Belt

Dette væskebeltet fra Salomon er en sjelden fulltreffer. Det er lenge siden vi har testet et belte som sitter så godt – helt uten å være i veien. Det er godt gjort med tanke på at beltet inneholder én enkelt halvlitersflaske. Det konseptet pleier å resultere i et drikkebelte som hopper og spretter og klemmer på magen. Her skjer ingen av delene, takket være det enkle, men geniale lukkesystemet samt det elastiske beltet som sørger for at verken løping i terreng eller intervalltrening klarer å riste beltet ut av stilling. I tillegg kommer at løsningen med én enkelt flaske er uslåelig når det gjelder påfylling og rengjøring, sammenlignet med små flasker.

Vi er også begeistret for den enkle håndteringen. Den skrå plasseringen og traktformen øverst på flaskeholderen gjør det lett å få tak i flasken og sette den på plass igjen. Det tok ikke lang tid før flaskehåndteringen under løping gikk helt av seg selv, selv om vi måtte bruke begge hender. Det er nødvendig spesielt når den trekantede flasken skal settes på plass igjen.

Borrelås Det elastiske magebeltet kan tilpasses de fleste livvidder.

Ergonomisk Den skrått plasserte flasken sitter uten å hoppe og er lett å få ut og inn av beltet.

PRODUKTINFO:

Drikkebelte med 500-ml-flaske. Stor nettinglomme med glidelås, nøkkellomme samt trinnløst justerbart belte.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: