Produktinfo Formbar innleggssåle med antibakteriell behandling. Svettetransporterende stoff. Støtdempende skum. Vekt: 125 gram.

Hjemmebakt skosåle

Det er fantastisk enkelt å bearbeide innleggssålene fra Sole, og de fungerer utmerket i løpeskoene.

14. april 2011

Sole Signature DK Response | |

Konklusjon: Det er fantastisk enkelt å bearbeide innleggssålene fra Sole, og de fungerer utmerket i løpeskoene. Derimot synes vi kanskje at prisen er litt høy, ettersom sålene tross alt ikke er på høyde med et profesjonelt skreddersydd innlegg.

Pris: 279 kr.

www.xxl.no

Soles formbare innleggssåle er en fantastisk enkel måte å oppgradere løpeskoene på. Du trenger ingen ingeniøreksamen for å legge sålen i ovnen, putte den i skoen og plante foten i den.

Materialet herder på noen minutter, og sålen beholder en fasong som matcher fotens anatomi optimalt. Det kjenner du med det samme, og komfortmessig er det fantastisk å oppleve hvor godt og riktig det føles når innleggssålen passer nøyaktig til foten din.

I forhold til et anatomisk innlegg fra en bandasjist har denne innleggssålen det minuset at den bare former seg etter foten. Håndlagde innlegg gir derimot støtte der det måtte være nødvendig.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: