Produktinfo Løperyggsekk med mage- og brystbelte. Stort hovedrom samt rom for bærbar pc og væskeblære. Diverse små rom, innebygd regntrekk og stropper. Vekt: 830 gram.

Løp på jobb

Nikes løperyggsekk Cheyenne Vapor gjør det lett å løpe til og fra jobb.

Nike Cheyenne Vapor | |

Funksjon: Mengder av detaljer gjør sekken usedvanlig funksjonell.

Kvalitet: Kraftige og gode materialer, som likevel virker litt tunge.

God til prisen: Absolutt en grei pris for en meget vellykket løperyggsekk. Absolutt en grei pris for en meget vellykket løperyggsekk.

Konklusjon: Hvis du løper til jobben, er Cheyenne Vapor et glimrende valg. Særlig bæresystemet er vesentlig bedre enn hos de fl este konkurrentene. Men sjekk passformen grundig hvis du ikke er blant de høyeste.

Pris: 600 kr.

www.nike.com

Nike har virkelig lagt seg i selen for å utvikle den optimale løperyggsekken. Resultatet er da også imponerende, og sjelden har vi testet en ryggsekk med så mange smarte detaljer. Du finner både et beskyttende rom for en bærbar pc, lett tilgjengelig lomme for mobiltelefonen, regntrekk, justeringsmuligheter og en rekke praktiske små og store oppbevaringsrom.

Vel så viktig er det at Nike-designerne har prioritert et meget velfungerende bæresystem med kraftig magebelte og skulderstropper med mange justeringsmuligheter. Det er perfekt hvis du har planer om å ha med deg både en bærbar pc, klesskift og pensko når du skal på jobb. For jo tyngre ryggsekken pakkes, jo viktigere er det at den sitter optimalt og tett inntil ryggen.

Det er likevel verdt å være klar over at verken skulderstroppene eller magebeltet kan justeres i høyden, og det begrenser tilpasningsmulighetene. Noen av de mindre testløperne hadde problemer med å få stroppene til å sitte optimalt på skuldrene.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: