Lysende og vanntett Langs glidelåsen er det to gode refleksbånd. Øverst lukkes overtrekket med borrelås. Det tynne materialet beskytter dessuten pene innesko mot vind og vær, mens føttene forblir varme.

Tørre pendlersko

Skoovertrekk fra sykkelsporten holder deg tørr på bena når du sykler hjem fra jobben.

GripGrab | |

PASSFORM: Lette å ta på. Sitter godt og beskyttende på foten.

KVALITET: Gode detaljer og reflekser trekker opp.

GOD TIL PRISEN: Litt stiv pris for et forholdsvis smalt produkt.

KONKLUSJON: En god løsning for sykkelpendlere som nekter å ta buss, bil eller bane, selv når regnet høljer. Kan gjøre at du blir for varm i føttene, men de holder skoene tørre. Den medfølgende transportposen er en god løsning.

Pris: 449 kr.

www.gripgrab.com

Det finnes mengder av smarte og funksjonelle regnklær som kan holde deg tørr når du for eksempel sykler til og fra jobb. Men hvordan beskytter man skoene? GripGrab har en løsning som er inspirert av de skoovertrekkene vi kjenner fra sykkelsporten.

Skoovertrekkene DryFoot for pendlere er allikevel i et litt tynnere materiale enn det som gjerne brukes til for eksempel terreng- og landeveissykling. Materialet er vannavvisende, og overtrekkene er åpne under sålen, der de holdes på plass under foten av brede elastiske bånd. Og konseptet fungerer fint. Overtrekkene er ganske lette å trekke over skoene, og selv etter kraftige regnskyll kom vi tørrskodd hjem. Føttene blir imidlertid i varmeste laget når man stenger dem inne i det beskyttende trekket.

Overtrekkene tar ikke mer plass enn at man kan ha dem liggende permanent i jobbvesken eller ryggsekken. De leveres med en liten pose som man også kan pakke dem vekk i. Posen er så tett at man godt kan pakke våte og skitne skoovertrekk i vesken uten at alt annet blir skittent.

Alt i alt er vår konklusjon at DryFoot er en praktisk løsning – spesielt for pendlere som alltid bruker sykkel, uansett vær.

  • I forhold til skoovertrekk som brukes til trening, er DryFoot laget av noe tynnere materialer.

PRODUKTINFO:

Tynne skoovertrekk. Fås bare i svart. Kan vaskes på 30 grader. Pose inkludert. Refleks bak. Leveres i størrelsene S–XXL.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: