Fjernkontroll Fjernkontrollen er montert på ledningen og gjør det enkelt å justere volum og å bytte spor.

God lyd – men ikke til sport

Apple gir store forventninger, men disse høretelefonene passer til alt annet enn aktiviteter hvor man beveger seg mye.

Apple | |

Konklusjon: Lyden, prisen og detaljer som fjernkontroll og diktafonfunksjon ville gitt en klokkeklar toppkarakter. Men her vurderer vi hvor godt egnet de er til trening – og det er de ikke, siden de ikke sitter fast i øret.

Pris: 599 kr.

www.apple.no

Apple har konstruert et par ørepropper der lydkvaliteten er så god – fra dypeste bass til høyeste diskant – at prisen virker nesten latterlig lav. Den eneste betingelsen for å få fullt utbytte av den fine lydkvaliteten mens du trener, er at proppene sitter godt i øret. Det gjør de dessverre ikke – spesielt ikke under svært intense aktiviteter.

Ristingen fra selv en lett løpetur får proppene til å falle ut allerede etter noen få meter. Dette gjør dessverre at Apple In-Ear Headphones er ganske ubrukelige til trening med mange støt og bevegelser. I tillegg må fjernkontrollen, som sitter rett under høyre ørepropp, betjenes ekstremt varsomt, siden selv små rykk i ledningen river proppen ut av øret.

PRODUKTINFO:

Ørepropper med fjernkontroll og mikrofon (kompatibel med nyere iPoder). Tre sett silikonpropper i ulike størrelser. Boks til ørepropper er inkludert.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: