Produktinfo Sportsørepropper til iPhone og iPod. Div. ørepropper, forlengerledning og armlomme medfølger.

I en klasse for seg

Lyd, komfort og funksjonalitet går opp i en høyere enhet i Boses SIE2i.

16. november 2012

## Bose SIE2i | |

Funksjon: Sitter helt fast, har glimrende lyd og tåler fuktighet.

Betjening: Lett å få til å sitte godt, og fjernkontrollen er selvforklarende.

God til prisen: SIE2i er i en klasse for seg. Det gjenspeiles i prisen.

Konklusjon: Med feste både i og rundt øret sitter proppene forbilledlig komfortabelt. Det er lett å høre den fine lyden selv ved lavt volum, samtidig som de ikke er så tette at man ikke hører trafikken rundt seg. Perfekt!

Pris: 1300 kr.

www.bose.no

Bose SIE2i

Den korte versjonen er at passform og komfort er av høyeste klasse. Fjernkontrollen er enkel og velfungerende, og lyden er suveren. Når det gjelder disse nye sportsøreproppene fra Bose, koker det ned til spørsmålet om man synes det er verdt å bruke 1300 kroner på å få det ypperste (1000 kroner uten fjernkontroll på ledningen), eller om man kan klare seg med en billigere løsning. Stort bedre enn SIE2i har vi imidlertid vondt for å tro at det kan gjøres.

Med den videreutviklede sportsversjonen av MIE2 har nemlig Bose laget et sett ørepropper som i høyeste grad egner seg for trening. Kombinasjonen av delvis "in-ear"-ørepropp og en liten silikonsnegl som gir ekstra godt feste rundt ytterøret, er behagelig fast enten man løper, hopper eller sykler. Komforten er glimrende og uten trykkpunkter – også etter flere timers sammenhengende bruk. Den litt kortere ledningen som (selvfølgelig) kan forlenges, holder seg i ro hvis man har iPod-en på armen eller i brystlommen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: