Stor test af 17 hodetelefoner Download og se den store test.

Stor test av hodetelefoner

Hvilken hodetelefoner bør du velge? Få hjelp i vår store test av hodetelefoner her.

9. april 2013

Logg inn og last ned den åtte sider store testen av 17 hodetelefoner.

Rytmisk løpetrening

Fengende rytmer og hissige taktslag kan være en god inspirasjonskilde når du trener. Vel å merke så lenge du slipper irriterende ledninger eller ørepropper som faller ut etter de første løpeskrittene. Vi har testet 17 hodetelefoner og ørepropper som er laget spesielt for treningsbruk.

Slik tester Aktiv Trening

Samlet vurdering: Den endelige karakteren er en helhetsvurdering med fokus på funksjon og anvendelighet under trening. Det er altså ikke en matematiskutregning av gjennomsnittet for hver kategori.

Alle hodetelefonene i denne testen er testet av Aktiv Trenings erfarne testere under løping og sykling utendørs. Testerne har fokusert spesielt på hvor godt hodetelefonene sitter når det virkelig gjelder, og i hvilken grad ledninger og andre ting er i veien. Testerne skulle legge merke til hvor mye vindstøy som oppsto med de forskjellige hodetelefonene, altså hvor mye det suseri ørene når man for eksempel sykler, og i hvilken grad hodetelefonene stenger viktige trafikklyder ute. I forbindelse med de mer avanserte trådløse hodetelefonene har testerne også vurdert hvor vanskelig det er å ta dem i bruk. Avslutningsvis testet vi lyden i hodetelefonene i forhold til et sett referansehodetelefoner, nemlig Sennheiser HD 280 PRO, slik at vi kunne vi vurdere lydkvaliteten.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: