Fakta: Vanntett trådløs hodetelefon. Android- og iOS-styring. Batteritid: 6 timers strømming.

Trådløs vellyd

Et enkelt og genialt grep gjør de trådløse hodetelefonene, Sony SBH70, ytterst behagelige.

## Sony SBH70 | |

Pluss: God kvalitet. Velsittende. God stemmestyring.

Minus: Pris. Lyden kunne ha godt av litt mer klangbunn.

Pris: 800 kr.

Konklusjon: Oppbygningen med mottaker og styring i nakken er genial. Det gir en suveren passform og avlaster ørene. Kvaliteten er høy, men prisen er deretter.

www.sony.com

Det er like smart som det er enkelt: Ved å plassere den trådløse mottakeren og nødvendige elektronikken – blant annet gjenoppladbart batteri – i en kabel bak nakken, trengs det bare tynne ledninger til selve proppen i øret. Det betyr at all belastning er fjernet fra øret, og enheten føles derfor veldig lett sammenlignet med andre trådløse hodetelefoner.

Kabelen bak er laget i lekre materialer og føles behagelig mot huden, og utstyret er vanntett. Det betyr at du kan løpe i regnvær, men ikke hoppe i bassenget. Det er deilig å slippe ledninger, og i øret sitter proppene godt fast uten å måtte dyttes inn ettersom kabelen tar all belastningen.

Du kan styre volumet og start/stopp på kabelen bak nakken. Det krever litt tilvenning å betjene i blinde. Alternativt kan du stemmestyre hodetelefonene med kommandoer som lar deg bytte til neste låt eller svare på anrop. Og det virker faktisk!

Lydkvaliteten preges av et varmt lydbilde med mange gode detaljer. Vi savner imidlertid litt kraft i bassen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: