Produktinfo Bluetoothhodesett med oppladbart batteri. Forutsetter at også mobiltelefonen har Bluetooth.

Trådløst hodesett

Det er ingen bånd som binder hvis du velger trådløse hodetelefoner.

24. februar 2011

Plantronics BackBeat 903+ | |

Funksjon: Fungerer fint, men kan være vanskelig å få til å sitte riktig.

Kvalitet: Temmelig plastaktig finish, men helt fin ellers.

God til prisen: Prisen er grei for et så avansert og anvendelig produkt.

Konklusjon: Det er godt å slippe ledningene, og perfekt at man kan betjene lyden direkte på hodesettet. Derimot trekker det ned at det kan være vanskelig å få settet til å sitte skikkelig, og at det skaper en del vindstøy.

Pris: 695 kr.

www.plantronics.com

Det kan være ekstremt irriterende når ledningen til musikkspilleren hekter seg fast i sykkelstyret eller en vektstang på treningssenteret. Det unngår du med Plantronics’ trådløse BackBeat 903+-hodetelefoner. Lyden overføres via Blue tooth, og dermed må du ha en mobiltelefon som også har Bluetooth.

De overraskende lette hodetelefonene er litt kranglete å få på plass, men passformen er upåklagelig når de først sitter, og de holder seg i ro, også når du løper. Lyden er god, og hodetelefonene har små knapper som brukes til å justere volumet eller hoppe frem og tilbake i spillelisten. Settet har innebygd mikrofon, og dermed kan du også svare hvis noen ringer. Det betyr at du kan legge telefonen i for eksempel en løperyggsekk og bare bruke hodesettet når du er på farten.

Bortsett fra problemene med å få settet til å sitte skikkelig, gjør også størrelsen at det oppstår en del vindsus. Det er spesielt et problem hvis du sykler, og da må volumet økes litt for mye.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: