Produktinfo Tradisjonell modell. Den har fjernkontroll, og kan brukes til telefonsamtaler. Flere farger.

Urbanears Medis

Urbanears Medis [image:634 size="original"] Funksjon: Vi ble overrasket over det ekstremt gode festet i øret. Ved første øyekast ser den enorm ut i forhold til de fleste andre hodetelefoner. Medis sitter likevel perfekt og faller ikke ut selv under harde treningsøkter. I tillegg er lyden i særklasse.

24. oktober 2012

## Urbanears Medis | |

Funksjon: Vi ble overrasket over det ekstremt gode festet i øret. Ved første øyekast ser den enorm ut i forhold til de fleste andre hodetelefoner. Medis sitter likevel perfekt og faller ikke ut selv under harde treningsøkter. I tillegg er lyden i særklasse.

Passform: Finishen er meget gjennomført, og den solide, stoffaktige ledningen er spesielt god fordi den aldri krøller seg. Fjernkontrollen på ledningen er enkel å betjene. Det er bare én knapp, og dermed ingen å ta feil av. Hvis den også hadde hatt volumkontroll, ville den vært helt perfekt.

Konklusjon: Urbanears har blitt en velkjent favoritt i mange spesialbutikker. Og ikke uten grunn: Medis sitter som støpt, selv under hard trening. Både finishen og lydkvaliteten er svært god.

Pris: 419 kr.

www.urbanears.com

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: