Vinn de fantastiske hodetelefonene Jaybird RUN

Vil du ha en av årets helt store gadget-nyheter, nemlig de trådløse hodetelefonene Jaybird RUN? Sjekk dette.

15. november 2017 av Redaksjonen

Nå kan du glemme alt som heter ledninger når du trener med musikk i ørene. De nye Bluetooth-hodetelefonene Jaybird RUN består nemlig bare av to ørepropper, så du slipper å slåss med ledninger når du trener. 

Jaybird RUN er designet for løpere, og er både sikret mot svette og vannskader. En intuitiv kontrollknapp tar imot anrop, starter og stopper musikken, hopper over numre og aktiverer Siri eller Google Assistant. Den er også designet for slik at du kan høre på et øre, slik at løpere kan lytte men samtidig være oppmerksom på omgivelsene. 

Jaybird RUN kan spille musikk i fire timer på en enkelt oppladning. Når de skal lades opp, så legger du dem bare ned i etuiet, som også fungerer som en lader. Og hvis du har det travelt, kan en rask oppladning på fem miutter gi deg en times spilletid. Du kan også tilpasse lyden med en gratis Jaybird-app, som også hjelper deg å finne hodetelefonene hvis du har mistet dem. Funksjonen heter Find My Buds. 


I samarbeid med Jaybird lodder Aktiv Trening akkurat nå ut et par av de kritikerroste RUN, som du kan vinne her. 

Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålet nedenfor - så er du med i konkurransen. Når du deltar vil du samtidig motta vårt nyhetsbrev med artikler og tips om trening, kosthold og motivasjon. Og hvis du finner ut at du heller vil ligge på sofaen og ikke er interessert i å forbedre treningen, så kan du til enhver tid melde deg av nyhetsbrevet.

 


Hvor mange timer avspillingstid har Jaybird RUN?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: