Vinn flotte hodetelefoner fra Jabra

Med en fantastisk lyd, åtte timers spilletid, aktiv støydemping og super passform er de nye Elite 7 Active perfekte til trening. Du kan vinne dem her!

9. februar 2022

Der er ikke noe som får fart på treningsgleden som nytt, flott utstyr. Og glede får du masse av med de nye hodetelefonene Elite 7 Active fra Jabra, for de er perfekte til trening.

Elite 7 Active er laget med Jabras nye ShakeGrip-teknologi. Det vil si at pluggene er kledd i et spesielt gummibelegg som sikrer at de blir sittende i ørene – selv om de ikke er utstyrt med klassiske vinger. I tillegg er de både støv- og vanntette, slik at du kan bruke dem uansett hvilket humør værgudene er i.

Hvis du har vil stenge omverdenen ute, fikser Elite 7 Active også det. Headsettet er utstyrt med aktiv støydemping, så et trykk på en knapp stenger sjenerende bakgrunnslyder ute, slik at du får ro til å konsentrere deg om treningen eller jobben.

Ørepluggene kan spille opp til åtte timer på en enkelt lading, noe som bør være mer enn nok til de fleste turer i løpeskoene, på treningssenteret eller hvor enn du trener. Deretter kan du legge dem i det medfølgende etuiet, og med hurtigladerfunksjonen har headsettet strøm til en times bruk etter bare fem minutters lading. Etuiet har for øvrig strøm til 22 timers lading, før det selv må lades opp. Det kan du gjøre via den medfølgende USB C-kabelen, eller du kan rett og slett legge etuiet på en Qi-ladeplate. 


DELTA I KONKURRANSEN HER!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: