Vinn flotte høretelefoner fra Sennheiser

I samarbeid med Sennheiser lodder vi ut tre sett av de nye, flotte bluetooth-høretelefonene CX Sport, som er perfekte til trening. Her ser du hvordan du deltar. (En betingelse for å delta er at du sier ja til å motta gode tilbud og nyhetsbrev*)

12. desember 2018 av Aktiv Trening

Forskning har vist at man trener bedre med musikk i ørene. Og Sennheisers nye høretelefoner, CX SPORT, er perfekte til nettopp trening. Det trådløse headsettet har bluetooth og veier bare 15,07 gram, så de er perfekte for deg som vil ha både kvalitet og komfort. Det følger ned fire forskjellige størrelser på øreproppene, og du får også tre sett finner i ulike størrelser, slik at du er sikker på å finne en passform som passer til akkurat dine ører.


Lyden er klar og detaljert, og høretelefonene tåler svette og litt vann, så de egner seg både glimrende til utendørstrening og intense treningsøkter på senteret. CX SPORT har dessuten 6 timers batteritid og fullader på bare halvannen time. 
  
I samarbeid med Sennheiser lodder vi ut et sett høretelefoner til tre heldige vinnere - altså tre sett totalt.  

Alt du trenger å gjøre for å delta, er å svare på spørsmålet nedenfor - så er du med i konkurransen.

Konkurransen arrangeres av Aktiv Trening. Hvis du har spørsmål om konkurransen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 23 06 87 09. Konkurransen løper i perioden 12. desember til 14. januar 2019, og vi trekker 3 premier. Vi trekker blant alle de innkomne svarene, og du kan kun delta én gang. Vinneren får direkte beskjed på telefon når konkurransen er avsluttet den 14. januar. Hvis vi ikke får kontakt med vinneren innen 3 dager etter at konkurransen er avsluttet, forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner. Vinneren offentliggjøres her på siden. Premien kan ikke gjøres om til kontanter. Du må være 18 år for å delta og ha bosted i Norge. Ansatte i Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Personopplysninger som angis ved deltakelse i konkurransen, behandles i henhold til retningslinjene for personvern, som du kan lese på www.bonnierpublications.com/personvernpolitikk


Hvor lang er batteritiden på CX Sport?


Din informasjon

ja
nei

Vil du ha mer ut av treningen? Meld deg på Aktiv Trenings nyhetsbrev og få gode råd om trening, programmer, sunt kosthold, energi og restitusjon. Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: