Vinn trådløse hodetelefoner fra Jabra

Med fantastisk lyd og super passform er de flotte Elite Active 65t fra Jabra suverene til trening. Nå kan du vinne dem i en luksusutgave i rød og kobber.

25. februar 2019

Det er lite som øker treningsgleden så mye som nytt utstyr. Det gjelder ikke minst de trådløse in-ear-hodetelefonene fra Jabra, som er perfekte til trening. 

For det første er de hundre prosent trådløse, så du slipper irriterende ledninger. Lyden er skarp, bassen er topp og via den tilhørende appen kan du bruke equalizeren til å designe lyden slik at den passer deg og omgivelsene. I tillegg sitter de perfekt i øret, slik at du slipper å krabbe rundt på treningssenteret eller i gresset på landeveien for å lete etter dem. 

Headsettet har fem timers spilletid på en full oppladning. Hvis de går tom for strøm, kan du lade dem to ganger i det medfølgende etuiet. Etuiet er også utstyrt med en hurtiglader-funksjon som gjør at du får 1,5 times ekstra spilletid på 15 minutter.

Du trenger ikke finne fram telefonen for å bytte sang. Det gjør du rett på hodetelefonene, der du også kan endre volum og ta imot oppringninger. Settet har fire innebygde mikrofoner, slik at du kan snakke med folk selv om det blåser rundt ørene dine. Hodetelefonene er motstandsdyktige overfor svette, regn og støv, så det er ingen unnskyldning for å bli hjemme selv om været er dårlig.

I samarbeid med Jabra gir vi nå bort et par av de flotte hodetelefonene i fargekombinasjonen rød og kobber. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å  svare på spørsmålet under.  

Konkurransen arrangeres av Aktiv Trening. Hvis du har spørsmål om konkurransen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 23 06 87 09. Konkurransen løper i perioden 27. februar til 8. april 2019, og vi trekker ut én premie. Vi trekker blant alle de innkomne svarene, og du kan bare delta én gang. Vinneren får direkte beskjed på telefon når konkurransen er avsluttet 8. april. Hvis vi ikke får kontakt med vinneren innen tre dager etter at konkurransen er avsluttet, forbeholder vi oss retten til å trekke ut en ny vinner. Vinneren offentliggjøres på aktivtrening.com. Premien kan ikke gjøres om til kontanter. Du må være over 18 år for å delta og ha bosted i Norge. Ansatte i Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen.

Personopplysninger som angis ved deltakelse i konkurransen, behandles i henhold til retningslinjene for personvern, som du kan lese på www.bonnierpublications.com/personvernpolitikk


Hvor lang tid kan Elite Active 65t spille på en enkelt oppladning?


Din informasjon

ja
nei

Vil du ha mer ut av treningen? Meld deg på Aktiv Trenings nyhetsbrev og få gode råd om trening, programmer, sunt kosthold, energi og restitusjon. Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: