Produktinfo: Robust Androidmobil. Kan bl.a. fotografere under vann. 4"-skjerm. Batteri: 48 timers hvilemodus, 10 timers taletid.

Rå og solid mobil

Samsungs nye telefon er perfekt for deg som gjerne vil ha med en solid mobiltelefon på harde treningsturer. Vi har puttet den i vaskemaskinen og kjørt over den – og den overlevde! Se anmeldelsen og videoen her.

## Samsung Xcover 2 | |

Funksjon: Gode telefonegenskaper, god skjerm og god ergonomi.

Kvalitet: Ekstremt robust og et opplagt valg for de håpløst klønete.

God til prisen: Prisen er i helt ok, egenskapene tatt i betraktning.

Konklusjon: Vi har langt fra vært snille mot Samsungs Xcover 2, men den lever fortsatt. Sammen med de høyst brukbare telefonegenskapene gjør det telefonen til et interessant valg hvis du er ute etter en robust telefon.

Pris: 1995 kr

www.elkjop.no

Det krever litt overvinnelse å skulle "miste" mobiltelefonen fra to meters høyde, ta den med i dusjen, kjøre over den med bilen og "glemme" den i lommen når jakken skal vaskes (riktig nok bare på et kort program).

Ikke desto mindre var det dette vi lot Samsungs nye hardføre mobiltelefon Galaxy Xcover 2 gjennomgå. Den har riktig nok fått noen skrammer, men skjermen er like fin, og telefonen fungerer nøyaktig like godt som da vi hadde ladet den for første gang.

Det er imponerende, og telefonen er utvilsomt et godt valg for deg som gjerne tar med telefonen på terrengsykkeleller padleturen og vil slippe å bekymre deg for om den tåler strabasene.

Telefonen har også et par andre friluftsfunksjoner, blant annet en glimrende treningsapp som sporer og registrerer treningsturene, og en lommelykt som kan aktiveres med et knappetrykk – veldig fint hvis du punkterer i en halvmørk skog.

Som telefon er den glimrende. Rask prosessor, masser av lagringsplass og en velfungerende brukerflate. Telefonens knapper er gode å trykke på og gir god respons. Skjermen er god, men relativt lyssvak. Det er et problem i dagslys.

Se, hva telefonen måtte tåle her!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: