Fakta: Kompakt mobiltelefon med 20-MP-kamera. 4,6" skjerm. Batteritid: Opptil 10 dager.

Robust, flott og lynrask

Sony Xperia Z3 Compact – en kompakt mobil som er kjapp, robust og glimrende som treningstelefon.

## Sony Xperia Z3 Compact | |

Pluss: Flott design, mye kraft og mer robust enn den ser ut.

Minus: Høy pris for en kompakttelefon. Mange forhåndsinstallerte apper.

Pris: 4000 kr.

Konklusjon: Det finnes mer robuste og treningsegnede mobiler der ute, men da går det ofte ut over design og kraft. Sonys mobil er et flott kompromiss med høye ytelser og en solid innpakning.

www.sony.com

Sony Xperia Z3 Compact er en fremragende treningstelefon. Og det skyldes primært at den er en fremragende telefon.

Det kompakte skallet inneholder svært potent maskinvare som ikke ligger langt unna de dyreste flaggskiptelefonene fra Apple og Samsung. Superrask prosessor, mengder av ram og et kamera på hele 20 megapiksler. I tillegg er designen lekker. Finishen er flott med runde kanter, aluminiumsknapper og ekstra herdet glass på for- og baksiden. Det er rent og enkelt uten å være kjedelig.

Det som gjør telefonen spesielt egnet til trening, er at den også er ganske robust. Vi brukte den på virkelig regntunge terrengsykkelturer, og den har taklet både vann og gjørme uten å havarere eller å bli ripete. I tillegg er skjermstørrelsen på 4,6 tommer perfekt til treningsbruk. Den sørger for at telefonen er relativt lett, glir ned i de fleste lommer og ikke føles som en brødfjøl i buksen.

Dessuten må vi skryte av batteritiden. Den er helt i toppklasse, og telefonen er utstyrt med ekstremt gode batteribesparende innstillinger. Når disse er aktivert, har du strøm på telefonen i opptil ti dager!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: