JBL Xtreme 3

Den medfølgende remmen gjør det enkelt å bære høyttaleren og henge den i et tre.

© Foto: jbl.com

Vi har testet JBL Xtreme 3

JBLs siste høyttaler i Xtreme-serien har mye volum og liten størrelse, men lyden mangler litt detaljer. Høyttaleren har USB- og USB-C-utgang og fungerer dermed som powerbank, så du kan lade mobilen.

21. september 2021 av Redaktionen

JBL Xtreme 3

Pris: 3290 kr.
Hva: Kraftig Bluetooth-høyttaler til utetrening o.l. 30 x 13,5 cm. 2 kg.

Info: jbl.com 

Hvis det er noe koronaen har lært oss, er det å flytte styrketreningen utendørs. Aldri før har det blitt svinget så mange kettlebells og tatt så mange knebøy ute i det fri som det siste drøye året. Trening – og spesielt høyintens sirkeltrening og crossfit – fungerer best med høy musikk til, og det leverer JBLs transportable Bluetooth-høyttaler i høyeste grad. Xtreme 3 er en kraftig og robust Bluetooth-høyttaler som tåler både regn, ruskevær og å bli mistet fra et stykke over bakken.


Den har god 360-graders lyd og spiller høyt nok til å kunne høres på selv et relativt stort område med mye vind. Det er riktignok ikke veldig nyansert lyd som kommer ut av den store høyttaleren. Fokuset er på volum og bass, og den egner seg mye bedre til uptempolåter enn klassiske symfonier. Men batteritiden på 15 timer og den stabile Bluetoothforbindelsen er det ingenting å si på.

Konklusjon

+ Kraftig lyd. Tung bass. Robust og velbygget. God Bluetoothforbindelse.

÷ Lyden savner litt detaljer.

Stjerner: 5/6

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: