Ny bag til trenings- og fritidstøyet

Trenger du en ny bag til trening eller fritid? Få en praktisk kvalitetsbag fra Salomon med Aktiv Trening.

29. august 2017

Få en lekker bag fra Salomon til en SVÆRT nedsatt pris HER.

Har treningsbagen gjort sin plikt? Er det på tide å skifte den ut?

Det er ikke til å unngå at treningsbager slites med tiden. Selv de beste bager blir merket av tidens tann, og det er faktisk ikke bare slitasje du skal være oppmerksom på hvis du bruker bagen jevnlig.

Treningsbagene er nemlig et eldorado for bakterier, som kan formere seg nærmest uhemmet i de fuktige omgivelsene, blant annet kolibakterier som i verste fall kan gjøre oss syke med bl.a. oppkast og diaré.

Bekjemp bakteriene i bagen

Det er heldigvis mulig å ta opp kampen og gjøre bagen(næsten) bakteriefri igjen. Det som skal til, er jevnlig rengjøring av bagen. Du kan for eksempel gjøre det litt enklere for deg selv ved å kjøpe en bag som tåler å havne i vaskemaskinen.

Det er også viktig å ta håndklær og treningstøy ut av bagen med én gang du kommer hjem, og forsikre deg om at bagen tørker ordentlig. Holder du bagen tørr, reduserer du nemlig risikoen for at eventuelle bakterier formerer seg.

Få en lekker bag fra Salomon

Er det på tide å skifte ut bagen, kan du akkurat nå få en stilig Salomon-bag som kan brukes til både trening og fritid. Bagen har en vanntett gummibunn og to innvendige glidelåslommer til telefon, nøkler, hodetelefoner og lommebok.

I tillegg er hankene så pass lange at du kan slenge den på ryggen som en ryggsekk når du skal sykle.

Bagen har i seg selv en verdi på kr 400, men akkurat nå kan du få den sammen med 2 utgaver av Aktiv Trening for kun kr 69,50 + porto. LES MER OG BESTILL HER

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: