© Colourbox

Ny teknologi: Dette kan du glede deg til i 2014

Løpesko med tykke såler, superavansert aktivitetsmåler, nytt gir til sykkelen og mange flere spennende teknologinyheter du kan se frem til i 2014

27. november 2013 av Lasse Lyhne

Polar Loop Aktivitets- og søvnmålere slo gjennom for alvor i 2013. I 2014 kaster også Polar seg på den nye bølgen med sitt nye Loop-armbånd.

Derfor gleder vi oss: Loop fungerer med pulsmålere fra Polar og kan derfor måle aktivitet og kaloriforbruk mer nøyaktig enn konkurrentene. Samtidig kan data fra armbåndet lastes opp til Polars nettjeneste og samle data både fra hverdagsaktivitet, søvn og trening. Dermed får du et mer helhetlig bilde av hvor sunt du lever.

Sram XX01 En enklere og ikke minst billigere versjon av det nyskapende terrengsykkelgiret XX1 fra SRAM, vil finnes i sykkelbutikkene i løpet av 2014.

Derfor gleder vi oss: Mange synes at ettdrevsystemet fra SRAM virker besnærende. Det forenkler girskiftet, gjør sykkelen lettere og gir rikelig med utvekslinger takket være den enorme kassetten bak. Prisen har derimot vært uspiselig for de fleste. Nå blir teknologien rimeligere og mer tilgjengelig – og vi gleder oss selvfølgelig til mindre girplunder.

Hva annet er på trappene? Logg inn, og les også om en helt ny type løpesko som kommer i 2014, om skivebremser på racersykkelen og om all teknologien det hviskes om i krokene.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: