Analyser treningsturen

Bruk avspillerfunksjonen til å gjenoppleve treningsturen og se både puls- og høydedata.

9. september 2010

Hvor fort løp du på de forskjellige stedene på ruten, og hvor høyt lå pulsen i bakkene? Det er ikke alltid at man har overskudd til å sjekke det på løpeturen, og derfor er det glimrende å kunne oppleve hele turen igjen på Garmin Connect. Her kan du få spilt av treningsturen nærmest skritt for skritt og se alle relevante data meter for meter.

Slik gjør du

  • Logg inn på Garmin Connect, og klikk på navnet på den aktiviteten du vil se nærmere på.

  • I det neste vinduet klikker du på Avspiller i høyre hjørne. I det vinduet som vises nå, kan du trykke på play-knappen og gjenoppleve treningsturen skritt for skritt. Enda bedre er det likevel å la være å trykke på playknappen, og heller klikke seg manuelt rundt på ruten. Det gjør du lettest ved at du klikker på kurven over høyde kontra hastighet.

OBS

Hvis du heller vil ha vist puls kontra høyde, eller puls kontra hastighet som i vårt eksempel, endrer du det i nedtrekkmenyene på høyre side. Husk at du bare vil finne pulsdata hvis du løper med pulsbelte. Hvis ikke vises ikke pulsen i det hele tatt i nedtrekkmenyen.

Det smarte ved å klikke seg rundt på ruten selv er at når du fører musen over kurven, får du se et eget felt som viser nøyaktige treningsdata på akkurat det tidspunktet B . Det er interessant hvis du for eksempel vil se hvor høy pulsen din var da du kjempet deg opp den lange bakken der du virkelig ble andpusten. På den måten kan du analysere treningsutbyttet med stor nøyaktighet og se hvor og når du yter mest under løpeturen.

Tips

Hvis du klikker et sted på kurven, vil markøren på kartet gå til det stedet på ruten som tilsvarer stedet på kurven.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: