Spesielle funksjoner Svømming, bluetooth og høydemåler.

Brukervennlig GPS-klokke

GPS-klokke med genial appstruktur og enkel brukerflate

19. november 2014

## Suunto ambit3 sport | |

Plus: Rask gps, appfunksjoner.

Minus: Pris.

Pris: 3.500 kr.

Konklusjon: Den beste flerbruksklokken med mange funksjoner, lekker, robust design og suveren gps. Og selvfølgelig veldig dyr!

www.suunto.com

Verdens beste i sin klasse? Store ord, men Ambit3 er en god kandidat til tittelen. Funksjonene er suverene og designen lekker. Urkassen er stor og gps-en montert på utsiden, men den finner satellittene raskere enn noen annen klokke i denne testen. Utvalget av funksjoner og visninger er enormt, takket være Suunto-appen som lar deg designe og laste ned egne profiler og visninger. Du kan for eksempel se hastigheten i knop eller hellingsgraden på stigningen du sykler ved hjelp av høydemåleren.

Klokken er genialt enkel å bruke til flere aktiviteter, og svømmefunksjonene fungerer upåklagelig. Den reagerer raskt på knappetrykk, og du blir raskt fortrolig både med knappene og det forbilledlig enkle oppsettet før første gangs bruk.

Denne tredje versjonen er utstyrt med Bluettoth Smart. Det forenkler opplasting av data og gjør det mulig å parre klokken med telefonen og nyere kadens- og wattmålere.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: