Fakta: Treningsklokke og aktivitetsmåler som kan pares med pulsmåler. Vanntett.

Enkel og dyr fitnessklokke

Polar A300 er en enkel treningsklokke med god design og fine funksjoner, men prisen er for høy.

## Polar A300 | |

Pluss: God kvalitet. Enkel brukerflate. God app.

Minus: Høy pris i forhold til de relativt få funksjonene.

Pris: 999 kr. (1299 kr. m/puls)

Konklusjon: En liten og fin fitnessklokke til de som mest trener innendørs og ikke har behov for GPS. Pulsdelen fungerer godt, den er enkel å bruke og designkvaliteten er høy.

www.polar.com

En mellomting mellom en aktivitetsmåler som Polars Loop og en pulsklokke er den beste beskrivelsen av Polar A300. Den kompakte, vanntette klokken måler aktiviteten din konstant og opplyser deg gjennom displayet eller appen Polar Flow på smarttelefon/PC om du har vært aktiv nok.

Klokken har også innebygget søvnmåler, som overvåker hvor lenge og godt du sover. Den fungerer fint, og klokken er også ganske behagelig å ha på når du sover. A300 kan pares med Polars pulssensor (ekstra tilbehør til 599 kr.). Det gir en mer presis kaloriberegning, og gjør samtidig at klokken kan måle intensiteten din under trening.

Klokken har fin design og gode knapper. Den reagerer raskt og er enkel å finne fram i. Men A300 har ikke GPS, og dermed blir bruksområdet og målgruppen snevrere. Det er primært en klokke for bruk på treningssenteret eller løpeturer der man ikke trenger å måle distansen.

Displayet er ganske lite, men er lett å lese av takket være god oppløsning. Remmen fås i mange ulike farger og kan enkelt byttes ut.

Klokken koster 1299 kr med pulsmåler. Det er ok, men du kan få en pulsklokke med GPS for noen få hundre kroner mer, så hvis du skal bruke den til løp-ing, finnes det bedre kjøp.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: