Fakta: Treningsklokke og aktivitetsmåler som også kan pares med pulsmåler. Vanntett.

Enkel og god

Garmin Forerunner 225 er merkets første løpeklokke med GPS og optisk pulsmåler, og den virker overbevisende.

## Garmin Forerunner 225 | |

Pluss: Pulsmåling på håndleddet. Superenkel brukerflate.

Minus: Har bare løpefunksjoner.

Pris: 2598 kr.

Konklusjon: Den første klokken fra Garmin med optisk pulsmåling er svært vellykket. Brukerflaten er enkel, og pulsmålingen presis. Funksjonene er velvalgte og gode, men ambisiøse løpere vil nok savne flere intervalfunksjoner.

www.garmin.no

Ta den på, trykk på start – og løp. Noe av det mest imponerende ved den nye Garmin-klokken er at en såpass avansert gps-klokke kan være så lett å bruke.

Forerunner 225 er Garmins første klokke med optisk pulsmåler. Det betyr at den måler pulsen i håndleddet i stedet for på brystet, og dermed trenger man heller ikke brystbelte. Pulsmålingen fungerer så snart du tar på deg klokken, og den er svært presis. Klokken skal sitte stramt rundt håndleddet, men den irriterer ikke. En myk gummiring rundt selve pulsmåleren gir optimal kobling mellom klokke og håndledd.

Klokken er lett å sette opp, og den store fargeskjermen gjør det lett å se hvilklen pulssone du befinner deg i. En stor fordel når du er i rød sone! Alle data kan overføres til Garmin Connect via kabel eller Bluetooth. I tillegg har klokken akselerometer som registrerer bevegelse når den ikke har gps-signal. Du kan programmere intervalltrening og lage ganske komplekse økter. FR 225 er avansert, men eksemplarisk lett å bruke til hverdags.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: