Få en kritikerrost GPS-klokke fra Garmin med Aktiv Trening Få full oversikt over både hvor du har løpt, hvor fort du har løpt, hvor mange kalorier du har forbrent og personlige rekorder. Nå kan du få en meget god GPS-klokke fra Garmin sammen med Aktiv Trening.

Få en kritikerrost GPS-klokke fra Garmin med Aktiv Trening

Få full oversikt over både hvor du har løpt, hvor fort du har løpt, hvor mange kalorier du har forbrent og personlige rekorder. Nå kan du få en meget god GPS-klokke fra Garmin sammen med Aktiv Trening.

21. juli 2016

Her kan du få klokken til en veldig god pris sammen med Aktiv Trening.

Det finnes mange typer treningsklokker, og når utvalget er så stort, kan det være vanskelig å vite hva man skal velge og hvilke funksjoner man trenger.

Hvis du vurderer å kjøpe en treningsklokke, slipper du å lete mer. Garmin Forerunner 10 har fått rosende omtale fra både anmeldere og idrettsutøvere, og vi har laget et tilbud slik at du nå kan kjøpe det sammen med Aktiv Trening til en sterkt rabattert pris.

Veldig gode og nyttige funksjoner

Med Forerunner 10 får du komplett oversikt over løpeturen, uansett om den er kort eller lang. Den registrerer hver eneste kilometer du trener.

Den måler hvor raskt og hvor langt du løper. Den regner ut hvor mange kalorier du har forbrent, og den holder deg motivert ved å registrere dine personlige rekorder på 5 km, 10 km og halvmaraton.

Den innebygde funksjonen «Virtual Pacer» forteller deg om du løper raskere eller saktere enn det tempoet du vil holde, og i tillegg har den en løpe-/gå-funksjon som er nyttig hvis du er nybegynner.

Enkel oversikt over resultater og utvikling

Når du er ferdig med å trene, kan du enkelt overføre alle treningsdata til treningsnettstedet Garmin Connect. Du kan bruke datamaskinen din til å se hvor du har løpt, og til å sammenligne resultatene dine med tidligere tider.

Hvis du har Garmin Connect-appen på smarttelefonen din, blir også all informasjon oppdatert der.

Garmin Forerunner har en verdi på kr 999, men nå kan du få den for kun kr 499 sammen med tolv nummer av Aktiv Trening.

LES MER OM TILBUDET HER

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: