Garmin lanserer ny "tre-i-en"-klokke

Er Garmin vívoactive HR en pulsklokke, en aktivitetsmåler eller en smartklokke?

5. september 2016

Garmin Vívoactive HR Pris: 2.800 kr. Info: garmin.com Hva: GPS-klokke med søvn-, aktivitets- og pulsfunksjoner. Skjermen viser SMS og anrop.

Vívoactive HR minner mest om en aktivitets- og søvnmåler, men har så gode GPS- og pulsfunksjoner innebygget, at den fint kan brukes som løpe- eller sykkelklokke også.

Den har til og med en barometrisk høydemåler, så den kan måle helt nøyaktig hvor mange meter opp og ned du beveger deg på løpe- eller sykkelturen – noe som ellers er forbeholdt Garmins aller dyreste løpe- og sykkelklokker.

Vívo-active HR er en ulv i fåreklær – på en god måte. Under det enkle ytre får du et vell av hestekrefter og funksjoner.

Det er riktignok færre avanserte løpefunksjoner, og den lille skjermen er ikke helt enkel å lese på eller trykke på i farta. Men det er detaljer, og bare de mest ambisiøse løperne vil reagere på det.

Som aktivitets- og søvnmåler er klokka nærmest perfekt, og den styrer det aller meste selv.

Du styrer klokka med to knapper og touch-skjermen. Har man store fingre, kan det være vanskelig å treffe de små feltene.

Konklusjon Du får både en kompetent treningsklokke og en aktivitets- og søvnmåler, som i tillegg fungerer fint sammen med mobilen og viser SMS og anrop på skjermen.

Fordeler: Mange funksjoner. Billig i forhold til ytelsen. Ulemper: Touchskjermen kan være litt vanskelig å treffe. Lite display.

Alt i alt får klokka 5 av 6 mulige stjerner.

Source #garmin.com

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: