Produktinfo Svømmeklokke med innebygd distansemåler. Trådløs overføring til Garmin Connect- siden. Vekt: 40 gram.

Garmins svømmeklokke teller dine lengder

Slutt å telle lengder i svømmehallen. Garmins klokke gjør det for deg.

## Garmin Swim | |

Funksjon: Motiverende treningsredskap som er enkelt i bruk.

Kvalitet: Bearbeidingen er god, og knappene gir fin respons.

God til prisen: Den er helt klart verdt prisen hvis du svømmer mye.

Konklusjon: For innendørs svømming er Garmin Swim et godt verktøy som gir bedre oversikt under trening og gir relevant og motiverende informasjon når svømmeturen senere skal analyseres på Garmins hjemmeside.

Pris: 1395 kr.

www.garmin.com

Garmin Swim

Problemet er velkjent: Du legger på svøm, og etter en tid melder tvilen seg. Var det 21. eller 23. lengde du var i gang med? Det er mer regelen enn unntaket at man roter med antall gjennomførte lengder, og særlig når man blir sliten.

Nå viser Garmin sin medfølelse med forvirrede svømmere og lanserer Garmin Swim, som viser hvor langt du svømmer ved hjelp av et integrert akselerometer. Oppsettet er superenkelt. Bare legg inn lengden på bassenget, og hopp i det. Klokken klarer ikke bare å telle antall lengder, men måler også distanse, tempo og stilart.

Som med andre klokker fra Garmin, kan data lastes opp trådløst til nettet for nærmere analyse. En meget nyttig opplysning som innhentes, handler om hvor effektivt du svømmer – beregnet som antall svømmetak pluss antall sekunder det tar å svømme én lengde. Det er særdeles nyttig å kjenne til hvis du arbeider med å forbedre svømmeteknikken.

Klokken er solid bearbeidet. Den føles gedigen i hånden, klokke og rem er av høy kvalitet og knappene gir god respons når du trykker på dem – også under vann.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: