© Istock

Her er de beste GPS-klokkene

Er du på utkikk etter ny GPS-klokke? Vi har testet 15 av markedets beste GPS-klokker – fra enkle og billige modeller til dyre multiklokker.

15. oktober 2017 av Martin Kreutzer

Mange av oss velger å bruke en av de utmerkede appene til smarttelefonen for å logge løpingen eller annen trening. Men selv ikke den beste appen slår en god GPS-klokke. Klokken er lettere å ha med, enklere å se på og betjene og litt mer robust enn telefonen. Og vil du ha med telefonen som musikkspiller eller for å ha kontakt med hjemmet, kan GPS-klokken nå kommunisere med mobilen. Dermed kan du lese sms-er og andre meldinger på klokkeskjermen. Videre går trenden mot at du kan skreddersy visningen via hjemmesider og apper.

Prisene på GPS-klokker begynner på rundt tusenlappen. Investerer du litt mer, får du tilgang til alle de avanserte funksjonene, som pulsmåler med grafisk visning. Testen vår viser at ingen klokker har graverende feil – alle er gode kjøp – men variasjonen er stor når det gjelder utforming og funksjoner. Det er altså klokker for enhver smak og alle behov.

Finn din nye GPS-klokke

Last ned pdf nedenfor, se vår store test og finn din nye GPS-klokke. Vi har blant annet testet modeller fra Garmin og Polar.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: