TomTom Runner Cardio GPS-basert løpeklokke med integrert pulsmåler. Vanntett.

Høy puls

Den gode løpeklokken fra TomTom har fått en storebror som måler puls.

## TOMTOM RUNNER CARDIO | |

Pluss: Intet pulsbelte, mange gode funksjoner, enkel brukerflate.

Minus: Må sitte riktig på armen for å måle puls. Litt ustabil pulsmåling ved intervaller o.l.

Pris: 2500 kr.

Konklusjon: Et godt og absolutt funksjonelt alternativ for deg som vil måle puls, men uten et sjenerende pulsbelte. Klokken er både rask og brukervennlig og gjør i praksis at det blir enklere å drive med pulstrening.

www.tomtom.com

Pulsmåling er et godt verktøy hvis du vil måle om du trener for hardt eller for lett. Med Runner Cardio, den nye GPS-klokken fra TomTom, blir pulsmålingen enda lettere. Som vi har sett det blant annet i prestisjemodellen Smart Run fra Adidas, benytter nemlig også TomTom en optisk måler som måler blodgjennomstrømningen i armen, i stedet for et tradisjonelt pulsbelte rundt brystet.

Det er en god løsning som ikke krever annet utstyr enn selve klokken. Den må likevel sitte stramt for å fungere. Men den sitter godt, og skjermen er lettlest. Som med TomTom Runner er styringen enkel og intuitiv, og den originale brukerflaten gjør det lett å se hvilken pulssone man trener i. Puls og GPS registreres raskt, og du får både vibrasjon og lyd ved kilometertider.

Det tar 4–5 minutter før pulsmålingen er helt stabil og presis, og klokken er mindre nøyaktig ved store pulsutslag når man for eksempel trener intervaller, enn løsninger med tradisjonelle pulsbelter.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: