Les også

Smart nok

Fakta: Aktivitetsmåler med flott fargeberøringsskjerm og pulsmåler. Kompatibel med nye Samsung-telefoner og -nettbrett.

Ikke helt gjennomtenkt

En suveren skjerm er ikke nok til å redde treningsarmbåndet fra Samsung.

## Samsung Gear Fit | |

Pluss: Særdeles flott skjerm og mange funksjoner.

Minus: Upresise målinger og aktivitetsfunksjoner som ikke virker særlig godt. Høy pris.

Pris: 1629 kr.

Konklusjon: Rent fysisk er produktet førsteklasses, og armbåndet byr på mange gode og lovende funksjoner. Brukerflaten er likevel mangelfull og virker lite gjennomtenkt.

www.samsung.com

Har du ennå ikke fått nok av dingser som må lades, synkroniseres og sjekkes, så er Samsung Gear Fit et interessant produkt.

Den avanserte aktivitetsmåleren gjør seg først og fremst bemerket med en suveren, buet berøringsskjerm med god oppløsning og fin fingerkontroll. Den har også telefonfunksjoner som gjør deg i stand til å motta anrop og meldinger fra Samsung-telefonen på armbåndet (via Bluetooth).

Som aktivitetsmåler byr armbåndet på en rekke gode funksjoner, i hvert fall på papiret. Det har skritteller og treningsfunksjoner for løping og sykling, søvnmåler og en integrert pulsmåler som måler pulsen ved håndleddet. Det fungerer ikke like bra i praksis.

Skrittelleren er ikke særlig presis, og det samme gjelder for løpe- og sykkelfunksjonene. Også brukerflaten virker halvhjertet. Du må for eksempel selv huske å starte og stoppe både pulsmåler, søvnmåler og skritteller. Det betyr at registreringen lett blir litt tilfeldig og dermed unøyaktig sammenlignet med konkurrerende produkter som registrerer helsetilstanden så snart de sitter rundt armen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: