Les også

Enkel og god

Fakta: Treningsklokke med optisk pulsmåling, men uten GPS.

Lite for pengene

Adidas har lansert treningsklokken på nytt, men faller mellom to stoler.

## Adidas Fit Smart | |

Pluss: Flott design. God app. Pulsmåling og pulsstyring.

Minus: Mangler GPS og flere løpefunksjoner. Høy pris.

Pris: 1700 kr.

Konklusjon: Klokken er interessant, men prislappen på 1700 kr betyr at den konkurrerer med GPS-klokker med pulsmåling (som Polar M400), og det er rått parti. Trener du mest på treningssenter, kan den likevel fungere.

www.adidas.com

En mellomting mellom de enkle aktivitetsmålerne som måler hverdagsaktivitet, og en ekte treningsklokke. Det er essensen og problemet med Fit Smart fra Adidas.

Klokken har ikke skjerm, som vanlige treningsklokker, men lysdioder, og den bruker ikke GPS til tracking, men i stedet et akselerometer. Til gjengjeld er den lett, enkel, sitter godt og har en snerten design. Og den har optisk pulsmåling i remmen.

I praksis betyr det at klokken er uegnet til presise tempo- og intervalløkter. I tillegg er distanse- og tempomålingene altfor unøyaktige. Men til allroundtrening, løping på tredemølle osv. har den sin berettigelse. Særlig pulsmålingen og bruken av pulssoner er et nyttig og pedagogisk verktøy som mange aktivitetsmålere mangler.

Adidas har endret designen på den medfølgende appen, og klokken laster opp data trådløst til appen eller en pc. Den delen fungerer utmerket, og appen er oversiktlig og informativ. Prisen er likevel høy og rettferdiggjøres etter vår mening bare hvis du trener på senter, og hvis du faller for designen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: