Les også

Enkel og god

Fakta: Løpeklokke med GPS, puls og mobilforbindelse. Vanntett. Vekt: 44 gram. 16 timers batteritid.

Luksuriøs løpeklokke

Garmins nye toppmodell, Garmin Forerunner 630, legger lista høyt, men vil være overkill for de fleste.

## Garmin Forerunner 630 | |

Pluss: God brukerflate. Deilig med navigasjon. God størrelse.

Minus: Pris. Litt plastaktig rem. Touchskjermen er følsom i regnvær.

Pris: 4599 kr inkl. pulsbelte.

Konklusjon: Garmin Forerunner 630 er en klokke for de kresne som vil ha løpetekniske data og diverse tester og estimater, og på det er den fremragende. Men prisen er skyhøy, og de aller fleste vil kunne nøye seg med en billigere klokke.

www.garmin.com

Garmin har akkurat oppdatert hele sin serie med løpeklokker og lansert nye versjoner av både de i midterste og øvre prisklasse. I likhet med sin forgjenger, er toppmodellen Forerunner 630 en fremragende løpeklokke som kan tilfredsstille den mest kresne løper.

Mengden av funksjoner er imponerende, og i denne versjonen har klokken fått en metronom, som med lyd og summing kan hjelpe deg og holde riktig stegfrekvens, samt muligheter for kommunikasjon med smarttelefon. Du kan dermed få meldinger fra mobilen, styre spillelisten og til og med laste ned nye apper og skjermvisninger til klokken.

I tillegg har den fått aktivitets- og søvnmåler, mer avansert GPS-styring og enkel navigasjon. Det siste har vi alltid savnet. Alt det er vel og bra.

Men den største forbedringen i våre øyne, er brukerflaten. Det er ganske enkelt lettere å styre gjennom de forskjellige treningsappene og sette dem opp (mer Apple-aktig). Knappene har fått nye, enklere funksjoner, og touchskjermen er også markant forbedret. Den er blitt større og følsommere, men også litt vanskelig å bruke i regnvær.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: