Ny Garmin-klokke for de musikkglade

Garmin har nettopp sluppet sin nye Forerunner 645 Music, og den har plass til hele 500 sanger.

10. januar 2018 av Christian Thestrup

Her kommer noen gode nyheter til dem som elsker å trene med musikk i ørene. Garmin har nemlig nettopp lansert den nye Forerunner 645 som utmerker seg ved å ha plass til 500 sanger. Musikken spilles via bluetooth direkte til dine trådløse hodetelefoner, noe som betyr at du ikke lenger trenger å gå rundt med telefonen i treningslokalet eller ta den med på løpeturen. 

Forerunner 645 har dessuten håndleddsbasert pulsmåling for funksjoner til prestasjonsovervåkning - som vurdering av din aktuelle treningsstatus. Klokka holder med andre ord oversikt over treningen og restitusjonen, slik at du vet om du trener produktivt, optimalt eller overanstrenger deg. Du kan også bruke klokka til å lese av løpedynamikken, som bakkekontakt per skritt, skrittlengde eller vertikale forhold, men det krever at du også kjøper Garmins lille Running Dynamics Pod eller stroppen HRM-Run-pulsmåler.

Klokka omfatter også Garmin Pay Ready, som betyr at du kan bruke den til å betale med. Kriteriet er imidlertid at du har en kompatibel bank, og dem er det fortsatt få av, men det kommer trolig etter hvert.  

Klokkas batteritid: opptil 7 dager i smartklokkemodus, 5 timer i GPS-modus.


Garmin Forerunner 645 Music

Pris: 4999 kr.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: