Produktinfo Flersport. Pulsmåler som tilleggsutstyr. Mange funksjoner i form av apper.

Nyskapende GPS-klokke

Én ting er designen med den eksklusive urkassen i rustfritt stål, som ser ut som noe James Bond kunne gått med. Noe annet er den geniale brukerflaten.

## Suunto Ambit 2S | |

Konklusjon: En rålekker klokke med imponerende god betjening og design. Gps-mottakeren er den beste på markedet, og klokken er en perle i forhold til prisen. Uten tvil den beste flersportsklokken på markedet akkurat nå.

Pris: 2989 kr.

www.outnorth.no

Suuntos Ambit 2S er en flersportsklokke, som flere andre i testen. Klokken er bitteliten, lett og lekker på håndleddet. Sammen med alle funksjonene og en utmerket gps, gjør det klokken til et særdeles attraktivt objekt – og ikke minst til testens suverene vinner.

Klokken imponerer fra første stund. Den finner satellitter raskere enn noen andre klokker – til og med innendørs. Den er ekstremt enkel å bruke, sette opp og komme i gang med uansett hvilken sportsgren man praktiserer.

Brukerflaten er moderne. I stedet for bestemte, innebygde funksjoner, laster du ned funksjonene ved hjelp av apper. Det gir tilnærmet uendelige muligheter.

Skjermen er lett å lese under bruk, og klokken føles både behagelig og lett å løpe med. Du kan også bruke den til svømming, både innendørs og utendørs. Også i vannet imponerer den med sin presisjon og funksjonalitet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: