Nytt år, nye klokker

Gode teknologinyheter – alle de store produsentene lanserer nå avanserte treningsklokker til lave priser.

De siste månedene av 2014 blir spennende for deg som både er glad i å trene og liker teknologi. Flere av de store produsentene lanserer eller har nettopp lansert nye treningsklokker, og mange av disse er litt enklere utgaver av produsentenes toppmodeller. De kan nesten det samme, men koster en god del mindre.

Ifølge innehaveren av en av Nordens største nettbutikker på området, pulsure.dk, skyldes utviklingen at flere vil ha teknologi til treningen.

– Tidligere henvendte disse klokkene seg primært til en gruppe svært ambisiøse mennesker som syntes prisen var mindre viktig. I dag forsøker produsentene også å nå mosjonister med enklere behov. Jeg tror også at produsentene ser de rimeligere klokkene som innstegsmodeller. Har man først vent seg til å trene med klokke, kan man på sikt også være interessert i å kjøpe en dyrere modell.

3 nye rimelige treningsklokker

Suunto Ambit3 Sport rendyrker konseptet med en forenklet toppmodell. Selve urkassen er identisk med den litt dyrere storebroren Suunto Ambit3 Peak, og klokken har nesten alle de avanserte funksjonene fra toppmodellen, men er 1000 kroner billigere fordi man har utelatt barometrisk høydemåler.


Adidas slo på stortrommen med den dyre multisportklokken SmartRun. Nå kommer en forenklet mosjonistversjon til 2000 kr. Navnet er Fit Smart. Den har pulsmåler i remmen og styrer treningen, men har verken gps eller fargeskjerm.


Polar fikk en form for oppreisning med triklokken V800 med innebygd aktivitetsmåler. Nå kommer en enklere versjon. Den har fortsatt aktivitetsmåler, pulsmåling, gps og mengder av løpefunksjoner, men til en mye lavere pris enn toppmodellen, nemlig 1999 kr.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: