Planlegg treningen

Polar FT80 og FT60 kan planlegge treningen for deg. På den måten er du alltid sikker på å få trent med riktig intensitet.

18. november 2010

Vil du ha en blid og vennlig oppmuntring, kan det være motiverende å få klokken til å definere konkrete treningsmål for deg. På bakgrunn av dine personlige motiver kan du få klokken til å sette klare retningslinjer for hvor mye tid du bør sette av til trening i løpet av uken. Både tid og intensitet er med i programmet.

Etter hver økt kan du se hvor stor del av ukens kvote du er ferdig med, og dermed blir du tvunget til å øke intensiteten hvis du har en tendens til bare å trene i den nedre delen av pulsskalaen. Klokken kan også be deg ta det med ro, hvis du er blant dem som alltid gir absolutt alt under trening, slik at kroppen ikke får mulighet til å hente seg inn tilstrekkelig med mindre intens trening.

Det er lett å aktivere det personlige programmet som definerer hvor mye du skal trene i tre forskjellige intensitetssoner i løpet av en uke:

Slik gjør du

  • Trykk to ganger på bla ned-knappen, og velg Applications.

  • Gå inn i Training program. Trykk Yes til Create new program.

  • Velg med bla opp - eller bla ned-knappene om du vil forbedre kondisjonen med Improve fitness eller forbedre kondisjonen med Maximize fitness.

  • Sistnevnte forutsetter at du er i god form og i stand til å trene nesten daglig. Bekreft valget med v valgknappen.

  • Deretter kan du velge å se målene for uken med et trykk på valgknappen eller gå tilbake ved å holde returknappen inne.

.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: