Produktinfo Pulsklokke med mulighet for tilkobling av skosensor, GPS og Speed Sensor til sykkel. Mange avanserte treningsfunksjoner. Pulsbeltet virker i vann. Trådløs dataoverføring via USB.

Polar er tilbake

Fantastisk treningsklokke utfordrer Garmins dominerende stilling.

## Polar RCX 5 | |

Brukervennlig: Betjeningen krever minimalt med teknologisk innsikt.

Kvalitet: RCX 5 er topp kvalitet, selv om remmen kan virke litt skrøpelig.

God til prisen: Prisen er stiv, og særlig hvis du skal ha en del tilbehør, men klokken er verdt hver krone.

Konklusjon: Du må akseptere at GPSen er ekstern, men gjør du det, er den nye Polar-klokken midt i blinken for løpere, og spesielt for triatleter. I våre øyne er denne GPS-løsningen en fordel som gir lang batteritid, stor skjerm og en lettere klokke.

Pris: 2.999 kr.

www.pulsklokke.no

Polar RCX 5

Det er tre år siden sist Polar lanserte en løpeklokke, men finnenes nye RCX5 har i høy grad vært verdt å vente på. Vi er hemningsløst begeistret over den elegante og eksklusive designen, den store skjermen, de meget brukervennlige menyene og den forbilledlig enkle dataoverføringen til treningsprogramvaren.

Det følger med en velfungerende skosensor, og som alltid når det gjelder Polar, kan man få kjøpt en lang rekke eksterne enheter til klokken, blant annet GPS og Speed Sensor for sykkelbruk. Særlig GPSen fortjener hederlig omtale. Den er nemlig både nøyaktig, rask og lett.

Polar RCX 5 fungerer aldeles utmerket som løpeklokke, men er ment som en flerbruksløsning der det er enkelt å veksle mellom ulike oppsett for løping, sykling, svømming og andre aktiviteter. Som vi vurderer det, er dette for øyeblikket markedets beste alternativ for multisportutøvere.

Polar har blitt kritisert for ikke å integrere GPS i klokken, men vi er ikke enige. Separate komponenter gir nemlig en lett og smidig treningsklokke med stor skjerm og batterilevetid på opptil et år.

Beste alternativ for multisportutøvere

Triatleter og svømmere vil sette pris på at klokken også kan vise pulsen i vann.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: